Официалните рокли в бутик Bridal Fashion от световноизвестните дизайнери Ерве Моро, Шери Хил и Джорджина Чапмън отразяват последните модни тенденциите в 3 актуални теми- космос, нова декада и бохемски лукс.

Party Edit Collection 2020 на Pronovias е подчинена на звездната тенденция. Официалните и абитуриентски рокли са леки, бляскави и изработени от преливащи в цветове материи. Сред акцентите са присъствие на кристали в спектрална конфигурация и буфан ръкави. Цветовете са сребристи, златисти, тъмно синьо, черно и кометено червено.

За сезон Пролет/Лято 2020, елегантната и талантлива дизайнерка Шери Хил дава начало на нова модна декада с цветове като наситено люляково, пикантно червено, горещо розово, анималистични принтове, преливащи пастелни цветове като цветен захарен памук и златисто във всички отенъци. Романтични волани и многопластови поли са в контраст с изваяните по тялото рокли с големи цепки – изключително женствении същевременно строги, дръзки и съблазнителни.

Marchesa разработва Колекция 2020, залагайки на чисти линии, перфектно подчертани деколте и талия, дължини около глезена и съчетание на тюл в стил омбре.  Хит е илюзионното съчетание 2-в-1 – рокля от фина дантела с флорална бродерия и оформяща силуета горна част от тафта или копринен сатен, които могат да се носят и поотделно в други съчетания. Бохемският лукс е представен с ефирни обеми, олекотените като перце материи и асиметричните дължини. Волани, загадъчна прозарачност и V-образни деколтета са хит според главния дизайнер на марката – Джорджина Чапмън. Цветовете са нежно розово, лазурно синьо, космическо синьо, често съчетано със златисти или сребристи акценти и 4D преливащи нюанси.

Колекциите вече са в бутик Bridal Fashion и очакват дамите и бъдещите абитуриентки с вкус и внимание към детайла.