Романтичните морски сватби са сред най-предпочитаните от младоженците и датите с резервации за популярните локации бързо се запълват. Подготовката за Големия ден изисква безупречна организация, не само от вас – главните герои, но и от домакините, където ще отпразнувате любовта си. Гостуваме на комплекс By The Sea, разположен на Крайбрежната алея във Варна с фантастична панорамна гледка към морската шир, за да научим повече от управителя – Мария Стамова, какво са подготвили за новия сватбен сезон!

– С какво комплекс By The Sea привлича младоженците?

– С невероятната локация,необятните възможности, които предлагаме за реализиране на всяко сватбено тържество и не на последно място – високото и непроменливо качество на услугите ни.

– Кое Ви отличава от другите ресторанти?

– На първо място – работим според индивидуалните желанията и възможностите на всяка двойка. Съобразяваме се изцяло с техните конкретни изисквания и без значение от техния бюджет, реализираме сватбеното им тържество точно така, както са си го представяли. Ресторант „By The Sea“ притежава и още няколко преимущества, от които младоженците могат да се възползват – да избират между сватба в ресторанта на закрито, но с невероятна морска
панорама, разкриваща се от всяко седящо място, както и от възможност за сватба на открито на самия плаж. Предлагаме като безплатна услуга изнесен ритуал на плажа, придружен с Коктейл в „Бар Марго“, намиращ се на първия етаж на нашия комплекс. Откритата кухня, в която шеф готвачите приготвят своите кулинарни изкушения от менюто е допълнителна атракция за клиентите. Тук е мястото да отбележим, че младоженците, които изберат нас за своя
сватбен ден, ще могат да се насладят на кулинарните шедьоври на нашия шеф готвач Владимир Стамов, който съчетава образование, солиден опит и артистичен чар.

– Търсят ли двойките помощ при организацията на тържеството от Вас и какво може да им предложите?

– Да, разбира се! Стараем се да ги насочваме и спомагаме в решаването на всички проблеми, възникнали по време на организацията на сватбеното събитие. Обикновено им предлагаме помощ в подредбата на гостите по масите, както и тяхното настаняване, в избирането на менюта, напитки. Често съдействаме и при избора на сватбена агенция, тъй като ние работим добре с всички колеги във Варна. Повечето младоженци са объркани на старта – за това сме ние, опитваме се да изградим заедно един добър план за следване по време на сватбеното събитие, така че двойката да няма никаква ангажираност с протичането му, а да се наслаждава на един от най-важните дни в живота си.

– Какви сватбени менюта сте подготвили за новия сезон?

– Както вече споделих, работим според индивидуалните желания и изисквания на всяка двойка. Почти никога менютата, които сме изготвили като примерни не остават в същия си вид за самото събитие. Приготвяме както традиционни, така и морски менюта – при нас всичко е възможно.

– Какъв е Вашият съвет към тези, които ще си кажат „Да“ в By The Sea?

– С оглед на опита, който имам, повечето младоженци не успяват да се насладят
на този толкова важен за тях ден, заради постоянните си притеснения как се чувстват гостите им и дали са доволни, храната топла ли е, всичко по графика за събитието с точност ли се спазва… В този ред на мисли моят личен съвет е: Наслаждавайте се на деня и мислете само за себе си и вашата половинка. Не забравяйте, че всички гости са там, заради вас и вие, а не те са центърът на внимание. И помнете, че ние сме тук, за да направим всичко това реално!