Една от най-желаните световноизвестни марки, особено сред младите дами, певици и актриси – Sherri Hill, представи изключително свежа колекция Пролет-Лято 2020 година в Милано, броени дни след дефилето й на модната седмица в Ню Йорк.

Най-добрите клиенти и агенти на бранда от цяла Европа, сред които и Анелия Петкова от Bridal Fashion,  се насладиха на прекрасните тоалети на специално организирано двудневно събитие в италианската модна столица.

За предстоящия сезон, елегантната и талантлива дизайнерка Шери Хил дава начало на нова модна декада с цветове като наситено люляково, пикантно червено, горещо розово, анималистични принтове и преливащи пастелни цветове, като цветен захарен памук и златисто във всички оттенъци. Романтични волани и многопластови поли са в контраст с изваяните по тялото рокли с големи цепки. Изключително женствени и същевременно строги, дръзки и съблазнителни. Колекцията вече е налична в единични бройки  в бутик Bridal Fashion  – агент на марката за България и очаква бъдещите абитуриентки и дамите с подчертан вкус към актуалните тенденции.