Собственичката на американския бранд Alyce Paris – Клодин Хам, долетя от САЩ, за да представи модните тенденции при официалните рокли за 2023 година. Марката от 1 година се предлага у нас ексклузивно от Bridal Fashion, а тоалетите за кратко време станаха любими и на стилните българки.

Иновативни материи, извайващи тялото кройки, парижки шик и красиви цветове предлага фирмата с френски корени. Алис Хам пристига от Париж в Чикаго в края на 50-те години с дипломата си по моден дизайн и създава ателие за производство на официални и абитуриентски рокли. Бизнесът се развива като семеен и жъне голям успех в страната на неограничените възможности, където се търсят точно такъв тип изискани тоалети с различен дизайн и много ръчна работа. Рекламно лице става „Мис Америка“. Днес, Клодин – племеницата на Алис, продължава възхода на бранда, който се предлага на 5 континента в света.

Колекциите се състоятот 5 линии – официални, абитуриентски, булчински, party рокли и  бизнес стил.

Част от официалните тоалети представиха:

  1. Мисис България и Модна Икона 2022 – Елена Караколева. Тя блестеше в истински френски шик от черна дантела в силует „Русалка“ и пера от марабу. Мини кристали проблясваха по цялата рокля.
  2. Илиана Динева – писателка и Лейди България, с награда на публиката от международния конкурс, собственост на Меги Савова представи рокля във венецианско червено от иновативната материя   „стреч мрежа“ с фини кристали с асиметрично деколте и диагонална цепка.
  3. Мария Славова – млада оперна певица с участия на световната сцена, откритие на фондация „Стоян Камбарев“ с продуцент Деси Тенекеджиева изгря в елегантна рокля в цвят forest green, обсипана с кристали с асиметрични деколте и дълбоко изрязан гръб. Мария Славова се превърна в пеещ модел и изпълни великолепно „O mio Babbino Caro“ – ария от Пучини, с което възхити всички гости, сред които и английския актьор и режисьор Гари Стреч. Оперната звезда ще бъде и рекламно лице на марката на гастролите по света. С тоалет на американския бранд се появи и Деси Тенекеджиева на наградите „Полет в изкуството“ на фондация „Стоян Камбарев“.

Част от колекция 2023 на Alyce Paris e вече в бутик Bridal Fashion и предизвиква интерес със свежи летни цветове, зашеметяващ дизайн и комфорт, а тоалетите са в единични бройки.

Аромат на събититето: Venetiае– Locherber Milano от Gallerato. Напитка – френско шампанско Mumm. Кетъринг – ресторант „Porto Maltese“, сладкарници „Неделя“.