За новия сватбен сезон дизайнерите представят много повече от стандартни рокли. Детайли като перли и пастелни нюанси са в изобилие, а женствените акценти при ръкавите, болерата и бюстиета са достойни за самата Пепеляшка. Повече от всякога, булчинската мода се разширява отвъд типичните дантела и тюл, като тази година булките ще усетят висшата мода за всеки бюджет в предлаганите колекции на бутик Si selection inspire.

Изборът на перфекната рокля винаги е лесен за момичетата, които искат да покажат стила и характера си в най-важния ден за тях.

Прецизно бродирани тоалети с мъниста по цялата дължина са тотален хит. При моделите със силует „Русалка“, отново наблюдаваме итерации с допълващите поли. Блясъкът остава предпочитан, макар и при някои модели да е в изобилие, а при други да е деликатно добавен към дантела, креп или сатен.

Дантелите на цветя умело се съчетават с елементи от перли и кристали, които свързват роклята със заобикалящата ни природа. Полите от тюл са осеяни с 3D уникални акценти, издигайки на пиедестал, иначе привидно минималистичния силует с тънки презрамки и коланчета.

Нюанси на праскова и шам фъстък, пастелни цветове, като цъфтяща розова глициния, кейпове и болера са основна част от стилната сватбената визия, позволявайки на булките да изглеждат очарователни и напълно ефирни. В сватбени бутици Si можете да откриете рокля за всеки бюджет и вкус – ще ви очакват с предварително записан час!