Най-новият петзвезден хотел в столицата е идеалното място за Вашето сватбено тържество. Ключовото му местоположение на площад „Народно събрание“ улеснява планирането на сватбения ден – много от ритуалните зали в София са леснодостъпни с автомобил, а впечатляващия храм-паметник Св. Александър Невски е на пешеходно разстояние.

InterContinental Sofia предоставя прекрасни възможности за сватбена фотосесия – съвременният дизайнерски интериор в лобито е оригинално решение за запечване на най-важните моменти, а намиращите се в близост забележителности и паркове ще допълнят фотосесията с приказни сюжети сред природата или край исторически и културни паметници.

Балната зала на  InterContinental Sofia е подходяща за малки или по-големи сватби, събирайки до 130 човека, а професионалните сватбени консултанти могат да Ви съдействат с цялата организация на събитието – от декорацията на залата до избора на DJ и фотограф. Хотелът се гордее с петзвездно кетъринг обслужване –изкусните майстор-готвачи могат да задоволят и най-капризния вкус, а вниманието и професионализмът на персонала ще накарат всеки гост да се почувства специален.

 

InterContinental Sofia разполага със 194 стаи със съвременно луксозно обзавеждане и приказни гледки към града и Витоша, където можете да настаните гостите си или да прекарате незабравима първа брачна нощ с любимия човек. Доверете се на InterContinental Sofia – те ще се погрижат за всеки един детайл, за да превърнете своята сватба-мечта в реалност!