Това уникално място с вековни борове на брега на язовир Ботунец, ще ви очарова с неповторимата си красота и панорамните гледки, които разкрива! Само на 15 км от центъра на София, Sofia Secret Lake ще ви предложи терен с огромна площ (16 декара) на брега на язовира.

Пространството позволява многообразна подредба на маси и шатри за сватбеното тържество, изцяло според вашите предпочитания. Разполага с тераса от 400 кв. м с твърда настилка, осветена от звездното небе. Под нея има обширна площ, където могат да се настанят гостите и после следва безкрайната зелена поляна.

Кажете „Да“ под открито небе

За вашия магичен вашия сватбен ден, Sofia Secret Lake може да предложи няколко варианта за официалната церемония. Стилни и очарователни места, както за дневно, така и за вечерно тържество – с изключителна панорамна гледка, олтар и арка за изнесения ритуал.

Освен това разполагат с богато оборудване, което ще ви предоставят безплатно – коктейлни маси, маса са подписване, маса за подаръци, маси от палета и големи макари, фенери, хладилни витрини и много други. Пространството позволява да посрещнете много гости, а разположението на столове, маси, шатри и сватбени кътове да бъде изцяло според вашите желания.

Екип от професионалисти ще ви съдейства за цялостната организация на събитието:
* кетъринг (сет меню, блок маса или тип коктейл)
* богат избор на инвентар – маси, столове, мека мебел и др.
* ефектен декор
* детски кът и аниматор
* озвучаване
* допълнително осветление
* отопление с газови лампи

В случай на влошени метерологични условия, на разположение е шестоъгълна шатра с балдахин, осветление и дървен декинг, чийто капацитет е 50 човека.

За удобство на посетителите, Sofia Secret Lake предлага и паркинг на своята територия. Разполага с 4 напълно оборудвани санитарни помещения, електрическо захранване, наблюдателна триетажна кула, понтон и трибуни, като бивша гребна база.

Освен сватби, в Sofia Secret Lake могат да се организират събития от различен характер – частни партита, фестивали, корпоративни събития, да се ползва като терен за видео и фото заснемане, за  фирмени обучения и др. Теренът се отдава под наем за вашето събитие, но също така екипът може да осигури ялостна организация на мероприятието, кетъринг, декори и оборудване според типа на събитието и вашите желания, озвучаване, фото и видео заснемане, рекламни материали и др.