С нова формула и в нова опаковка, с озарен в розово надпис Dior, иконичното червило на марката поднася изключителен блясък и цвят с 8-часова дълготрайност, трансформирано в Dior Addict Stellar Shine. Под мотото „Be Dior. Be Pink.“ това е покана да заблестите по свой собствен начин, да бъдете себе си, да бъдете звезда!

Тон върху тон, микроперли отразяват многоизмерно светлината, подсилвайки блясъка до звездно сияние. В палитра от 24 неустоими нюанса, цветове дават обрат на стила ви с нежен нюд, пламтящ корал, съблазнително червено и дръзко лилаво. Богатството от неутрални или изтънчени розови тонове е емблема на Dior Addict и подписът на гамата, за да ги носите така, както настроението ви диктува.

С комфорта на балсам, формулата на Dior Addict Stellar Shine комбинира алое вера, пчелен восък от естествен произход и  ултра чувствени и леки масла, за да достави на устните блясък, мекота, плътност, подхранване и 24-часова хидратация. Удоволствието се допълва от ароматна следа с гурме нотки на ванилия.

Блясъкът е мултиплициран в три правени по мярка и лесни за носене ефекта – глазирани (чист сияен блясък в 16 цвята), блестящи (искрящ, брокатен блясък в 4 цвята) и огледални (дръзко сияние с металик отблясък в 4 цвята). В сърцето на цветната палитра са и 4 розови цвята от висшата мода, въплъщение на иконичната философия „Be Dior. Be Pink.“. За Мосю Диор розовото е любим, късметлийски цвят, символ на щастието и женствеността.

 

„Жената Dior Addict буквално проектира своето положително пристрастяване към живота чрез отражението на светлината и цвета. Носейки глазираните, блестящи или огледални ефекти на Dior Addict Stellar Shine, червилото подчертава личността ѝ.“

Питър Филипс