Пролетният брой на сп. Булка е изпълнен със свежи идеи за новия сезон. Енигматичната Кремена Домусчиева – лице на корицата, представя  рокля от Bridal Fashion в A-силует на Аtelier Pronovias, която е изпълнена изцяло от Chantily дантела, специално създадена за модела. В ексклузивно интервю за изданието тя споделя за каква сватба е мечтала, как се справя като майка и съпруга и лесно ли е да си г-жа Домусчиева.

С бохемско намигване към булките на пролетта фотосесията „Parisian Love“ показва палитра от идеи, а главната тенденция е индивидуалността – не само в роклята, но и в букета, бижутата,  прическата,грима. В помощ на абитуриентките са специалните съвети за празнична визия, а фотосесията „С аромат на бал“  показва изящни съчетания на мода и парфюми.

От страниците на списанието ще научите кои са новите правила в грима за сезона и точните стъпки към съвършената красота с подбрани козметични продукти. Очакват ви идеи от А до Я за Големия ден – как да организирате сватба с дъх на ягоди, кой е най-модерният Welcome drink, с какво да придадете различен характер на тържеството си, каква торта да изберете, къде да празнувате, какви подаръци да получите за новия си дом и още куп полезни съвети.

Ще научите коя е „Булка на годината – 2016“ от едноименния конкурс на сп. БУЛКА, потапяйки се в сватбената й приказка, както и кои са нейните подгласнички и какви награди печелят!