В тези безпрецедентни времена много бъдещи булки се чудят има ли смисъл да правят голяма сватбена церемония, а в случай, че организират малко тържество в тесен кръг, дали изобщо си заслужава да инвестират в скъпа булчинска рокля. Не може да се отрече фактът, че социалното дистанциране по света ще остане за неопределено време. И все пак булчинската рокля си остава най-важната във всяка една сватба.

Не трябва да забравяме, че сватбата е символ на брака, който пък дава надежда и стабилност – ценности, от които се нуждаем не само сега, а и винаги.

 

Брилянтин, като екслузивен представител на White One & St.Patrick by Pronovias, по безспорен начин се явява мястото, където всяка булка ще остане очарована не само  от богатото разнообразие, а и от неповторимо красивите рокли, правейки най-добрият избор.Повече от половин век испанската марка Pronovias сбъдва и най-смелите мечти на всяка бъдеща принцеса. Феноменалните й дизайнери не изневеряват на стила си да бъдат иновативни, креативни и неповторими в красотата, която творят. Екипът на Брилянтин с доказан професионализъм предлага най-доброто от колекцията булчински рокли, които са в наличност в магазина, а ценовият диапазон и предлаганите рокли са без аналог в цялата страна.

В подкрепа на доказателството, че булчинската рокля се избира шест месеца преди сватбения ден, вече не малко момичета, смело направиха своя избор, доверявайки се за своята рокля на Брилянтин. С много трепет и вълнение е свързан изборът на модел, защото  булката не само трябва да изглежда добре, но и да се чувства специална, вдъхновена, неповторима и удовлетворена от визията си.

Да се погледнеш в огледалото и да изпиташ нескрито удовлетворение от образа в него, е показател за това, че е направен най-добрият избор. Да бъдеш елегантна и красива не означава да се набиваш на очи, а да останеш в паметта!

В предлаганите модели от Брилянтин за 2021 г. отново присъстват материите от ангелския фин копринен тюл, дантелата Chantly, която прави роклите божествени, кралски сатен, креп, ефирен шифон, коприната Micado и др. Величествено изглеждащи комбинации от няколко дантели ръчно монтирани върху тюл като нежна каскада от красиви букети пресъздават невероятна флорална игра от  танцуващи мотиви. Деликатното присъствиe на пайети, перли и кристали Swarovski допълват усещането за кралско величие в изключителния ден.

Иновативната техника – дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана, като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата. Основните цветове са ,,off white”и ,,ivory”,както и телесния или ,,nude color”.Твърде авангардно е деликатната препратка заимстваща елементи на модата от миналото, вечното и непреходното към днешните тенденции. Линиите варират от класическата непреходна Принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден, през изисканата, елегантна и плавно преминаваща  в долната част А-линия до невероятно сексапилната ,,Русалка”.

Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове, са част от елементите на невероятно красивите модели. Тенденциите в сватбените рокли през 2021 са изключително важни, а в Брилянтин булката ще бъде поглезена с много внимание, грижа и компетентност, за да направи с лекота своя избор.

Изпитанията през отминалото време се трансформираха в един положителен потенциален двигател за красивите и незабравими събития през 2021 г., каквито са и сватбите. Брилянтин с  професионализъм и ведро настроение към всяка бъдеща булка, се явява своебразен съюзник с мечтата на всяко момиче да бъде най-красиво и уникално в нейния ден. Не спирайте полета на мечтите си и се вдъхновявайте, бъдещи принцеси! Брилянтин ви очаква!