Колекцията Signature на Vileroy&Boch ексклузивно в България

Вдъхновена не само от любовта към изкуството на създаването на ценен порцелан, но и като силно чувство в истинския смисъл на думата, колекцията Signature на Vileroy&Boch пресъздава историята на марката. През 1836 г.  две конкурентни фирми се обединяват около идеята да вплетат изкуство, прецизност и изтънченост в името на обща цел – съвършения порцелан. Подписите (Signature) все още са запазени върху документа, който скрепява двете фамилии, за да отбележат началото на Vileroy&Boch. По-късно страстта  към дизайна и изискания стил прераства в красиво чувство – Октавия Вилерой и Южен Бох се влюбват и създават семейство, а и много успешна компания.

Качество – основа на съвършенството

Деветте колекции Signature обединяват всичко, което символизира Vileroy&Boch по целия свят – безупречен стил, уникално излъчване и високо качество. Създаването на Signature започва още с избора на материалите, в които влагат целия си 270-годишен опит, прецизна ръчна изработка и безупречни стандарти на работа. Това е най- финият премиум костен порцелан, с платинени и златни елементи и ръчно изработени чаши – дизайн и визия, които създават нов клас съдове и сервизи, достойни за най-префинения вкус.

Signature в  София

Не случайно колекциите Signature ще се предлагат по света само в избрани магазини. Vileroy&Boch има изключително високи изисквания към своите партньори, за да позволи представянето й. Сред малкото избрани магазини, които отговарят като качество и стил, за да са част от емблематичните колекции на марката е Bed Bath & Table. Юлия Спасова, създател на концепцията Bed Bath &Table и официален вносител на Villeroy&Boch в България споделя: „Това е изключително признание да бъдем един от малкото магазини в Европа, избрани да представят колекциите Signature на Villeroy&Boch. В Източна Европа са избрани общо 8 магазина, 2 от които са от веригата Bed Bath &Table в България! Колекциите вече са налични в нашите обекти в Sofia Ring Mall и Paradise център в София.“