Гранд Хотел София винаги са подхождали нестандартно към своите гости. Особено изразено е отношението към двойките, избрали го за домакин на своята сватба. Вече имате възможност да надникнете в подредения сватбен салон с помощта на уникална за България услуга – виртуална разходка (VR)! В нея за няколко минути може да видите как би изглеждало вашето тържество.

„Това е генерална репетиция, но без стреса“ – обичат да се шегуват в Гранд Хотел София. Тази опция спестява безкрайното разглеждане на каталози с декорации, аранжировки и задължителните дълги разговори – просто слагате VR очилата.

Сватбените салони, които хотелът предлага са три, а капацитетът им е между 60 и 150 гости. В топлите месеци градината откъм Народния театър се трансформира в романтичен декор специално за вашето тържество, а шеф Жоро Иванов ще поеме грижата за изискано и персонализирано 5-степенно меню за най-важния ден – своеобразна „черешка на тортата“.

Новата декорация Desert Rose & Navy Blue ще допълни  класическата сватбена визия, а предложения като фото кът с тематични аксесоари и магическа фотосесия на терасата на последния етаж могат да бъдат финални щрихи на романтичното изживяване.

Като подарък Гранд Хотел София ще настани младоженците в красиво декориран апартамент, където на сутринта вместо събуждане ще получат закуска, сервирана в леглото.