Bridal Fashion бе домакин на специално организиран master class на френската козметична марка Guerlain. Ексклузивно за събитието, от Париж долетя топ-гримьорът на бранда за Европа – Райналд Лехонгр, който представи техники за грим и грижа за кожата за дами със забързано ежедневие.

Отбраните гости се възхитиха на суперпродуктите от лятната линия Terracotta, а хайлайтъра от колекцията бързо се открои като фаворит на дамите – компактен, лек и нежен, озарява кожата за секунди само с две-три движения. Впечатление направи и олиото за лице – Abelle Royale с екстракт от водна лилия като прекрасна основа за грим.

В модел на Райналд Лехонгр, който основно работи с пръсти, се превърна Мисис Европа и бизнес дамата Елена Караколева, а Йордана Димитрова (Мисис България) представи и изваяна по тялото рокля в златисто на марката Sherri Hill в унисон с летния, сияен грим.

Сред специалните гости, поканени от Bridal Fashion бяха Гергана Ташкова, Мая Косева, адв. Галина Петрова, адв. Биляна Тончева, бизнесдамата и собственик на Brain Storm Consult  – Камелия Терзийска, собственикът на Quintessentially за България – Димана Василева, притежателят на конкурсите – Мисис България, Лейди България и Мисис Дама – Меги Савова, собсвеникът на фондация „Дива Земя“ – Ваня Ламбева, бизнесдамите – Диана Миткова, Галина Ангелова (също и Мисис България Galaxy), Цветелина Рибагина, Нуша Койнова (ресторант Noаh), моделът – Татяна Кралева и др.си тръгнаха с прекрасни подаръци от Guerlain и талони за отстъпка за продуктите от марката.