Givenchy създаде нов l’interdit аромат, който приканва жените да преминат всички граници и да вкусят тръпката от забраненото. Разкрива цветен бял букет от портокалов цвят, жасмин и тубероза, в контраст с дървесни нотки ветивер и пачули. Тази наситеност, родена от противоположности е разтърсващо и елегантно съчетание между бели цветя и тъмни дървесни акорди. Дизайнът на флакона отдава почит към оригинала от 1957 г. Съвършенство, което е вечно и несъмнено модерно. Семплата и женствена бутилка е привързана елегантно с панделка, която съчетава контрастен матов рипс и блестящо 4G лого.

Очарователната актриса Руни Мара е олицетворението на новия l’interdit. Чрез личния си пример показва, че докато имаме смелостта да бъдем себе си, всичко е възможно! Тя е високо ценена и уважавана заради своя талант и различните превъплъщения в киното, както и за дълбоката си ангажираност с опазването на околната среда, правата на животните и правата на човека.

Първообразът на l’interdit се ражда през 1957-ма, създаден ексклузивно за Одри Хепбърн. Тя е повече от муза за модна къща Givenchy. Традиционният и същевременно нетипичен дизайнерски почерк на Юбер де Живанши и свободата, която дава на жените, е причина Одри да избере точно него да проектира гардероба й. Съдбовно решение, прераснало в приятелство за цял живот и професионално сътрудничество, довело до създаването на безброй модни творения. Тази изключителна връзка оформя и посоката на развитие на Модната къща в бъдеще. А легендата разкава, че когато Живанши попитал акткрисата дали може да комерсиализира l’interdit, тя отговорила „Je vous l’interdis“ или „Забранявам ти!“.