Традиционното партньорство в рамките на Bridal Fashion Week между Moroccanoil и Marchesa, отново представи възхитителна цялостна визия. Колекцията булчински рокли на Marchesa Couture & Notte SS/2019 напомня за минали времена, но с поглед в бъдещето. Класическите детайли са съчетани с модерни линии и олекотени като пера материи. Присъствието на ръчни декорации, очарователни драперии и 3D цветя са акцент в изящните модели, които от 2019-та вече се предлагат и в България – в бутик Bridal Fashion.

За да допълни ефирния романтизъм и женственост на булката, артистичният директор на Moroccanoil – Kevin Hughes, създава прически в хармония с нежния й образ. Актуални са френските плитки, оформени като венец от косата или хлабави небрежни вълни – за естествено излъчване. В допълнение са аксесоарите под формата на цветя – големи флорални акценти с висящи композиции или обемен венец.

Перфектната основа за стилизиране на косата е малко количество Moroccanoil Treatment, което придава и дълготраен блясък. Виртуозът на прическите използва щедро количество пяна Moroccanoil Volumizing Mousse за максимален обем и предпазващия спрей Moroccanoil Perfect Defense, защитаващ косата от топлинна обработка със сешоар.  Финалният щрих е леко впръскване лак за коса Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, за да задържи прическата максимално дълго.