Тиквата – един от най-символичните плодове на есента, е сред вдъхновенията на Студио за аранжиране на цветя „Floris“ този сезон. Сватбата е луксозно събитие и всеки цвят, който е различен от изисканото и лесно бяло, е предизвикателство! Вкарването на плод е още по-интересно и интригуващо. Ако пролетта е трепет, очакване и зелено, лятото е знойно, тежко и светло, то есента е златна, плодна и мека – успешно предадено в аранжировките с тиква.

Аранжировката на тържеството

Булчинският букет е задължителното бижу на всяка сватбена церемония. Той има особен смисъл – да краси младоженката и да подчертава хубостта на роклята й. До скоро се смяташе, че трябва да бъде в един тон – от бели, в краен случай бледо розови цветя. Днес всичко зависи от вкуса на булката и умението на флориста. Eдин добър професиналист може да пресъздаде всяка тема в сватбения букет – от модерното до етното, от класиката, през натуралното и с поглед напред в бъдещето! Това е водещото в работата на Студио за аранжиране на цветя „Floris“, които подхождат към стандартното – нестандартно! Зад креативните решения, се отразяват таланта и фантазиите на топ флориста Ивайло Иванов и неговият съратник в бизнеса Камен Иванов, които вече 10 години работят с голяма любов своята професия, дарявайки красота, усмивки и емоции с прекрасните си творения. Честит Рожден ден, Floris!

Не само цветовете на есента, но и плодовете й – царевица, сушен домат, чушлета…, прегърнати от дървени кръгчета, намират място в булчинския букет на Floris за сватба в китното Боженци. В етно стил, той носи много български дух, пресъздаден с топлите нюанси на сезона.