Моята приказка започна още на карнавала Нотинг Хил в Лондон през 2013, когато едно прямо, синеоко момче ми подаде ръка и се  представи с думите: „Марсела, не знам защо, но първата ми мисъл като видях името ти във Facebook беше, че ако с теб се оженим един ден няма да трябва да си сменяш фамилията… тя е същата като моята!“ Три години по-късно, моят принц Вилислав падна на колене пред мен в тронната зала на двореца Бъкингам, Лондон, за да поиска официално ръката ми. Тронната зала на Нейно Величество английската кралица е мястото, на което по традиция се правят снимките на кралските младоженци в деня на тяхната сватба. Да се сгодя именно там беше ексклузивна привилегия и грандиозна изненада за мен. По кралски мотив, нашата царствена приказка достигна своя зенит в деня на нашата сватба – 15 август 2017 в изящните градини на двореца в Балчик.

Бракосъчетаването се състоя под арките на романтично декорирания Нимфеум в присъствието на най-близките ни роднини и приятели. Обаянието на романтичната история на комплекса, съчетано със синевата на хоризонта, аромата на цветята, чарът на френското шампанско и най-вече Нейно Величество Любовта направиха нашия празник вълшебен. Датата беше избрана в чест на семейството на съпруга  ми, които отбелязаха своя 30-годишен брачен юбилей в този ден. Изящната си сватбена рокля – модел „Любов“, дължа на талантливата си леля Поля Миланова, дизайнер на Моден салон Mon Amour, която винаги е била моя личен семеен пример и вдъхновение за успех, постигнат чрез красота. Да бъда облечена в булчинска рокля, създадена от нея, беше една голяма моя детска мечта и още по-голяма семейна гордост!  Екипът фотографи Peter Lane Photography уловиха с обективите си магията на нашия ден и го направиха незабравим. За музикалния аранжимент и декорацията се погрижиха от доверена сватбена агенция. Последва и страхотно сватбено пиршество.

Сега моята приказка продължава с цели 6 медени месеца, изпълнени с пътешествия из Сингапур и Азия, които ще завършат в двореца Фонтенбло, Париж през 2018. Винаги съм вярвала, че мечтите се сбъдват в точния момент… Когато този момент дойде за нас, организирахме сватбата си в рамките само на месец – от юли за август, защото няма невъзможни неща в името на Любовта!