Мислейки за моята сватба, знам, че това беше най-прекрасният ден от живота ми! Няма момиче, което да не си е мечтало да бъде красива булка, водено за ръка, от своя любим принц. За мен тази мечта стана реалност. Помня всеки миг – от предложението за брак до сватбените камбани. От дните, в които купувахме моята рокля на Pronovias от Солун, аксесоарите от Барселона, костюма на младоженеца от бутик на Armani, до чудото наречено „Сватбата на Лили и Влади – 4 юни„! Сигурно звучи помпозно, но заслугата на тези покупки дължим на нашите родители, които направиха възможни понякога „невъзможните“ ни желания.

Връщайки се назад във времето на подготовката, няма момент, който да не ме е карал да тръпна от вълнение и щастие. Украсата на ресторант „Балкан“, изцяло заслуга на сватбената агенция, поканите за 250-те гости, направата на халките, ангажирането на оркестър „Канари“, ди-джея Живко, водещата Ваня…

Самият сватбен ден няма да забравя никога! Час след час, минута след минута, аз бях принцесата от приказките. Това беше историята, написана специално за мен и в сценария бях главната героиня. Преживяването бе незабравило! Бали – най-жадуваната дестинация за меден месец, стана нашият двуседмичен Рай и с Влади направихме сънищата си реалност. От сърце си пожелавам от тук нататък да си подаряваме един на друг много красиви изживявания. Да бъдем вечно щастливи и влюбени, както в този прекрасен и незабравим сватбен ден! Вярвам, че всичко зависи от нас!