Повече от четвърт век, столичният Сватбен салон Areti радва булките с приказните рокли на една от най-обичаните световни марки в бранша – Demetrios, на която е официален представител за България. Всяка една от колекциите на американския дизайнер с гръцко потекло предлага многообразие от силуети и модели с най-висок стандарт на качество. Те  очароват с уникалност, изящни тъкани, текстури и дантели, в които хармонират съвременни детайли и класика. Разнообразието от сватбени рокли, отговаря на изискванията на всяка булка, без значение какъв е нейният стил.

Модната икона Деметриос Джеймс Елиас открива страстта си към дизайна още в ученическа възраст, докато помага на родителите си в семейния магазин за булчински рокли в Уорън, Охайо. Безспорно талантлив и с моден нюх, той мечтае да притежава собствена фирма. Това се случва през 1980 г., когато придобива Ilissa Bridals от Ню Йорк. За изключително кратко време я превръща в процъфтяваща международна компания, която днес всички познаваме като Demetrios, с бутици по целия свят.

Дизайнерът не обича светлините на прожекторите, често се крие зад завесите, избягва микрофоните и камерите на журналистите. В едно от малкото интервюта, които е дал,  обяснява този факт с характерното си чувство за хумор: „Нямам време за тези неща, аз работя 24 часа, 7 дни в седмицата за булките на Demetrios”. А на въпроса кое е най-ослепителното нещо в булката, отговаря: „Усмивката разбира се. Тази, която грее на лицето й докато върви към олтара.”

Откъде идва неизчерпаемата енергия и вдъхновение на Деметриос, за да създава моделите си? Единственото обяснение е булката. Тя е негова муза – жената, която от малко момиченце мечтае за този ден. Дизайнерът не спира да мисли за това, докато създава колекциите си. Всяка рокля трябва да бъде уникална, като личността на младоженката, която върви по пътеката в храма. Сватбената дреха трябва да допълва не само визията й, но да носи идентичността и характера на притежателката си.