Новите тенденции в сватбената мода за сезона са подчинени както на класическия римски стил, така и на пищната визия. Булките изглеждат като истински принцеси с богато надиплени рокли с напластяване на материи. Модерният силует черпи вдъхновение от минали епохи. Актуалните линии за есента, върху които фокусират поглед дизайнерите са няколко.

Холивудски блясък
Можете да изглеждате като истинска звезда от „червения килим“ с елегантна бална рокля, покрита с блестящи кристали. Изтънчена класика с ретро привкус!

Вдъхновение от 50-те
Роклята е до коленете. Този стил е подходящ за дами с хармонична фигура, които искат да изглеждат
нетрадиционно на сватбения ден. Горната част на модела е тип корсет, който допринася за романтич-
ното излъчване.

Многопластова & обемна
Надиплена от слоеве вълни, долната част на роклята привлича вниманието и изглежда закачливо.
Изработена е от органза и шифон, успешно съчетани с боди от сатен, покрито с много мъниста. Булките, които желаят да изглеждат като принцеси, могат да заложат на „въздушния силует“. Освен в класическо бяло, ако не сте традиционалисти провокирайте с визията си и ще сте актуални с пола в цвят пепел от рози, капучино и шампанско.

Сърцевидно деколте
В тематиката на цялата сватба сърцата са навсякъде, дори и в облика на роклята. Този сезон е изключително модерно деколте без презрамки във формата на сърце. Изработена от шифон и коприна, горната част е много женствена и подчертано елегантна.

Асиметрия
Открито рамо или асиметрична долна част, покриваща от едната страна глезена, а от другата загадъчно разкрива коляното… Модерна, различна и изненадваща визия.

Лека като перце
Потрепващите при движение перца, покриващи долната част на роклята, изглеждат шик. С тях може
да бъде декориран и корсетът. Подходящи са за рокля тип „Русалка“, която се разкроява в долната част.

Метални акценти

Акцентите в метални цветове – хром, калай, мед, злато, украсяват булчинските рокли и им придават индивидуалност. Актуални тази есен са различни геометрични форми, корали или цветя.

Бъдете различна и запомняща се! Подчертайте вашата индивидуалност и вмъкнете в булчинската
визия акцент от световните модни тенденции, отговарящ на стила ви. Това е вашият неповторим, щастлив, изпълнен с красиви емоции ден. Трябва да бъдете прекрасна и най-важното – усмихната!