InterContinental Sofia посрещна новата 2020 година с ексклузивно събитие за клиенти и партньори във Floret Restaurant and Bar.Представители на туристическия бизнес, медии и водещи български и чуждестранни компании се насладиха на приятната атмосфера и петзвездното обслужване на домакините. Майстор-готвачите на хотела очароваха гостите с изкушаващи хапки и карвинг станция, а барманите на Floret се погрижиха за доброто настроение с авторски коктейли и подбрани местни и чуждестранни вина. Музика на живо допълни елегантната обстановка.

Кулминацията на вечерта беше томболата с награди, обявени от Генералния мениджър, г-н Анджело Зукала, сред които уикенд за двама в апартамент с тераса, вечеря за двама във Floret, уикенд брънч и много други.

InterContinental Sofia е утвърден лидер сред петзвездните хотели в България вече близо две години. Хотелът се гордее с редица вътрешни за веригата призове, както и с няколко международни отличия, сред които Водещ нов хотел в Европа, Водещ хотел в България и Най-добър бизнес хотел в Южна Европа за 2019. InterContinental Sofia разполага със 194 стаи и апартаменти с елегантен дизайн и удобства от най-висок клас, както и с 5 мултифункционални зали за срещи и мероприятия. Всички зали имат достъп до дневна светлина и са снабдени със съвременно техническо оборудване, подходящи както за корпоративни, така и за лични събития.

InterContinental Sofia е част от международната верига InterContinental Hotels Group (IHG®), лидер в хотелиерската индустрия с над 400 000 служители в повече от 100 страни. В момента IHG® има 5,795 функциониращи хотела в световен мащаб и 1941 в процес на изграждане.