Избирайки рокля от RADICHEV, гарантирано ще бъдете една от най-красивите, модерни и стилни дами на абитуриентския си бал. Моделите на талантливия дизайнер са символ на класа и престиж, високо качество и ексклузивност. Не случайно те са основен избор на всички популярни дами в България.
Предсдтавяме ви част от новата колекция на Стоян Радичев – OBSESSION Пролет/Лято’24, която ще ви остави без дъх.
Johanna – eкслузивна черна рокла в силует „Русалка“ с един ръкав и дълбока цепка, която деликатно показва сексапил. Оригиналността на модела е в асиметрията и украсата от естествени пера с харбали от органза и брокатен тюл.
Augusta – рокля тип „Русалка“ от еластична мрежа, бродирана с безброй перли и камъни. Прави всяко движение на тялото изкусително и приковаващо погледите.
Briana – рокля, окъпана в блясък, блясък и злато. Моделът тип „Русалка“ имитира втора кожа и целият е обсипан в златни камъни. Стилен и секси избор за абитуриентката.
Kendra – величие и царственост. Горната част на тази рокля тип „Русалка“ е взаимствана от невероятните създания – пеперудите. Тя е изцяло обсипана с камъни и перли. Една рокля като истинско бижу.
Tyra – нежност и финес. Моделът е декориран със сребриста дантела и има секси цепка от нежни пера.
Ada – секси, дива, блестяща къса рокля, обсипана с камъни и синджири. Едно малко бижу за вашата визия.
Carla – стил, лукс и вечна класика. Корсет, подчертаващ женските извивки. Красива и много удобна за носене и танци рокля – с нея ще се чувствате прекрасно цяла вечер!
Navy –  нестандартна и дизайнерска.
Ефектна къса рокля с впечатляващи ръкави от пера. Гол гръб и V-образно деколте.
Colette – стилна рокля тип „Русалка“, декорирана с нежна дантела и камъни.
Мека горна част с красив гол гръб. Прозрачни участъци, разкриващи женските извивки.
Maliha – зашеметяваща и различна.
Изящен силует. Корсет, подчертаващ всяка извивка, обгърнат от нежна черна пеперуда, обсипана в черни камъни, преминаващ в сексапилно прилепваща долна част, завършваща пищно за разкош.
Lenna – впечатляващ и ефектен модел.
Раздвижена рокля тип „Русалка“. Корсетът е направен с блестяща флорална бродерия и камъни. Полата е изработена от множество къдри и волани, които я правят оригинална и неповторима.
Evelyn – екстравагантна секси рокля тип „Русалка“.
Ефектна дантела в сребърно. V-образно деколте и гол гръб. Ефектна долна част от фин тюл. Рокля, с която няма да останете незабелязана!
Louise – прелестна рокля тип „Русалка“.
Блясък и сексапил, силует подчертаващ женствеността. Нетипичен корсет с V-образно деколте.
Harlow – стилна рокля тип „Русалка“, декорирана с нежна дантела и камъни.
Мека горна част с красив гол гръб. Прозрачни участъци, разкриващи женските извивки.
Когато избирате рокля от RADICHEV за вашия бал, може да бъдете сигурна, че екипът на дизайнера води точен списък с поръчаните артикули, града и училището на всяка клиентка, закупила авторска рокля от ателието, като по този начин гарантират, че ще бъдете единствена притежателка на избраната рокля във вашето училище и тя няма да бъде повторена там.
За RADICHEV красота на жената, уникалността и щастливата усмивка са приоритет №1!
Разгледайте новата колекция на Стоян Радичев – OBSESSION Пролет/Лято’24 на https://radichev.com/collections/obsession или запишете час за проба в ателието на дизайнера на тел. 0877 100 687.
ШОУРУМ RADICHEV
„Горниводенско шосе“ 81, Асеновград, България
БУТИК RADICHEV
ул. „Марица“ 11, Асеновград, България